Ingen har hørt fra Nikolaj Dyrner siden natten til torsdag. Hans kæreste, Louise Hammerich, har smamne med venner og familie søgt efter ham siden.
Ingen har hørt fra Nikolaj Dyrner siden natten til torsdag. Hans kæreste, Louise Hammerich, har smamne med venner og familie søgt efter ham siden. Foto: Privatfoto

En 28-årig mand, der natten til torsdag forsvandt efter at have været på besøg hos en ven i Lyngby, er måske blevet spottet af to vidner i S-toget.

Det fortæller den 28-årige mands kæreste, Louise Hammerich. 

- I vores Facebook gruppe har to vidner kontaktet os og fortalt, at de har set Nikolaj i toget. Det ene vidne, der stod på Lyngby, har set ham i toget mod Køge. Hun stod af igen på Hellerup Station. Et andet vidne har set ham på Vesterport st. i toget mod Greve, siger Louise Hammerich. 

Den 28-årige mand, Nikolaj Dyrner, besøgte onsdag aften sin ven. Ifølge kæresten skulle de to være kommet op at skændes, og Nikolaj Dyrner endte med at gå fra lejligheden mellem kl. 03. og 06.00 natten til torsdag. Siden da har ingen hørt fra ham. 

Politiet bekræfter, at to vidner har henvendt sig, fordi de mener at have set Nikolaj Dyrner. 

- Vi følger op på det. Lige nu er vi ved at kigge på noget overvågning fra togene, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbek. 

Louise hammerich

 
Efter de to vidner har henvendt sig er Louise Hammerich sikker på, at de nok skal finde hendes kæreste: 

- Vi er optimistiske igen. Og jeg har for en gangs skyld fået sovet i nat. Lige nu er leder vi efter ham både i Ishøj og Lyngby, siger Louise Hammerich. 

Nikolaj Dyrner og vennen skulle ifølge hende have drukket en del, og han var derfor beruset, da han forlod Lyngby. 

- Han har jo været lidt fuld. Så han har sikkert ikke kunne finde hjem, siger Louise Hammerich. 

Louise Hammerich og Nikolaj Dyrner har et fælles barn. Nikolaj Dyrner er desuden papfar til Louise Hammerichs ældste søn fra et tidligere forhold. 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.