Vennerne er i sorg over 16-årige Rebeccas død torsdag.
Vennerne er i sorg over 16-årige Rebeccas død torsdag. Foto: Privatfoto
Vennerne er i sorg over Rebecca Sofie Bach Poulsens alt for tidlige død. På Facebook strømmer det ind med kondolencer, efter at den 16-årige pige faldt ud ad et vindue tidligt torsdag morgen

Sofie Nissen har valgt at udtrykke det gennem Puff Daddys fortolkning af Sting-nummeret 'Every Breath You Take':

- "Every step I take, every move I make. Every single day, every time I pray I'll be missing you. Thinkin of the days, when you went away. What a life to take, what a bond to break I'll be missing you", skriver hun og slutter af med et: Jeg elsker dig ♥

Mathias Jacobsen kæmper også med savnet af sin venindes tragiske dødsfald:

- Farvel Rebecca Sofie Bach Poulsen.. der er ikke flere tåre som kan presses ud. jeg holdt så meget af dig, du var nok den person som har sat det største præg på mig som person.. jeg er så fucking ked af det, det føles bare helt forkert, hvorfor lige dig, verden har brug for personer som dig. Jeg savner dig allerede nu, men tanken om at jeg aldrig kommer til at se dig mere, den tanke kan jeg ikke holde ud. havde aldrig troet at jeg kunne komme til at elske en så meget som jeg gør med dig, på 4-5 måneder, det sindssygt. Jeg har så mange minder med dig, og ville se gerne have flere. farvel og hvil i fred Din Bornholmer Mathias/din Bonnie.

Tina Nørregaard Rask, der arbejder på Vejstrup Efterskole, hvor 16-årige Rebecca gik i skole, er mere kortfattet, men stadig dybt berørt af tragedien.

- Så tragisk. RIP Rebecca Sofie Bach Poulsen, skriver hun.

Ifølge en anden Facebookbruger vil der kl. 17 være mulighed for at tænde et lys og mindes Rebecca uden for lejligheden på Lybækgade 4 på Amager i København, hvor ulykken skete.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.