Knivdrab ved Kødbyen
Knivdrab ved Kødbyen Foto: Claus Bech

Venner til den 21-årige mand, som lørdag morgen blev dræbt på in-stedet Bakken i Kødbyen på Vesterbro i København var lørdag eftermiddag mødt op foran Bakken for at lægge blomster og mindes deres ven.

De unge var dog så påvirkede af begivenhederne, at de ikke ønskede at udtale sig.

Bakken, hvor drabet skete, har lukket på ubestemt tid, efter en 21-årig mandlig studerende lørdag morgen blev knivdræbt på den populære bar.

På Bakkens facebookprofil skriver Bakkens ansatte at de er i chok og sorg, og de efterlyser gæster, som var til stede lørdag morgen, og beder dem kontakte politiet:

- Tidligt lørdag morgen mistede en 21-årig mand livet. Han var forinden gæst på Bakken. Var du gæst på Bakken fredag nat? Så eller hørte du noget, der kan hjælpe med at opklare sagen? Så beder vi dig straks kontakte Københavns Politi på: 114

- Bakken er lukket, og vi ved endnu ikke, hvornår vi åbner igen. Vores tanker går til den 21-åriges familie og venner. Vi er i chock og sorg. /Alle os fra Bakken

Flere har kommenteret opslaget. Blandt kommentarerne står:

- Det er så trist for den unge mands familie!!

- Mine tanker går til hans pårørende.

- Forfærdeligt, jeg håber bestemt, at alle der ved noget eller har set noget henvender sig, så den skyldige kan få sin straf, føj siger jeg bare.

Den 21-årige dræbte blev formentlig stukket ned inde på dansegulvet, hvorefter han selv gik udenfor, hvor en af hans venner var.

Han blev få timer senere erklæret død på Rigshospitalet.

  

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.