Den bare 20-årige knivdræbte SS
Den bare 20-årige knivdræbte SS

Det kom som et chok for både venner og naboer, at den 20-årige unge mand SS søndag morgen blev fundet dolket ihjel i Bramming. Hans far er anholdt og sigtet for mordet.

Den jyske stationsby Bramming er rystet, efter en ung mand lørdag morgen blev fundet knivdræbt i en lejlighed. Politiet mistænker hans far for at stå bag drabet.

- Jeg er overrasket over det. Jeg tænker, det er da uhyggeligt, fortæller en kvindelig nabo, der flere gange har talt med den mistænkte.

Naboen fortæller, at manden blev skilt fra sin søns mor nogle år forinden, hvorefter han flyttede ind i lejligheden på Storegade, hvor drabet formodes at have fundet sted. Ifølge politiet blev den 20-årige fundet livløs i faderens opgang.

CC mistænkt far

Naboen betegner den anholdte som 'en meget speciel mand', der er meget klog. Efter skilsmissen flyttede den nu afdøde søn væk fra byen, men han kom alligevel tit på besøg hos sin far.

- De var en ganske almindelig familie, fortæller naboen, der har svært ved at tro på, at den 46-årige kan have slået sin søn ihjel

- Men det kan måske have slået klik for ham, tilføjer hun.

På Facebook har venner til SS også svært ved at forstå, hvorfor SS skulle dø.

- R.I.P. Ingen fortjener at dø på den måde, sådan skriver en af hans kvindelige facebookvenner,  mens en mandlig ven fra Esbjerg skriver:

- R.I.P. Sikke en tragisk måde, du skulle herfra på. Håber du er et bedre sted nu.

Flere giver udtryk for, at de er både er chokeret og i sorg over, at den 20-årige har mistet livet.

- Forfærdelig tragedie! Håber du har det godt deroppe. Mine tanker går til dig og alle dine nærmeste. Sov godt, skriver en af den 20-åriges kvindelige bekendte.

Politi Bramming

Den 46-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi til sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.