ARKIV- -Politi og teknikere ved restaurant Vejlegården fredag morgen den 21. december. Branden har atter bragt Amin Skovs landskendte spisested, Vejlegården, i mediernes søgelys. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2012).
ARKIV- -Politi og teknikere ved restaurant Vejlegården fredag morgen den 21. december. Branden har atter bragt Amin Skovs landskendte spisested, Vejlegården, i mediernes søgelys. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2012). Foto: Claus Fisker

Kortene holdes helt tæt til kroppen i efterforskningen af den mystiske brand på Restaurant Vejlegården.

Branden i den omstridte Restaurant Vejlegården har skabt grobund for et væld af teorier om, hvad der skete natten til den 21. december, hvor restauratør Amin Skov blev fundet bevidstløs uden for det brændende spisested.

Selv har Amin Skov kun i brudstykker fortalt, at han vågnede op med flammer omkring sig og flygtede ud af et vindue, og senest har han meddelt, at han nu modtager krisehjælp for at bearbejde den voldsomme hændelse.

Amin Skov har i forbindelse med en langstrakt konflikt med Fagforeningen 3F modtaget dødstrusler, men hvorvidt branden har nogen relation til konflikten, om branden er påsat, eller om der er tegn på indbrud, er der fortsat omgærdet af stor mystik.

Sydøstjyllands Politi oplyser blot, at man stadigvæk er massivt til stede ved brandtomten.

- Vi efterforsker stadig meget intensivt, og vi vil gerne holde kortene tæt til kroppen. Af efterforskningsmæssige årsager, kan jeg ikke sige noget, siger Brian Foss Olsen, der er fungerende politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Ved totiden natten til fredag den 21. december gik en såkaldt sabotagealarm på restauranten, og et vidne har set to biler og mennesker ved restauranten på samme tidspunkt.

Amin Skov meddeler, at han er for afkræftet til at kommentere på sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.