En voldsom brand brød ud tidlig mandag morgen nær den nordvestsjællandske by Vig, hvor 10-15 høje flammer stod op fra stedet.

Den nedbrændte bygning er Restaurant Strandlyst og Café, der grundet de voldsomme flammer ikke stod til at redde. Branden blev anmeldt af en nabo til bygningen klokken 5.43.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til B.T.

»Politi og brandvæsen var hurtigt på stedet, men da det var en bygning af træ, fik branden godt fat. I stedet handlede det om at få kontrolleret nedbrændingen, og at den ikke spredte sig yderligere,« siger kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist.

Hun oplyser, at branden ikke spredte sig yderligere, og at politiet endnu ikke kender årsagen til branden.

Branden var slukket klokken 8.15, men efterslukning af gløderne fortsatte efterfølgende. Området er nu spærret af, og arbejdet med at finde en årsag til branden et gået i gang.

Politiet har ikke nogen mistanke om, at branden kan være påsat. De søger dog både vidner i sagen og eventuel mistænkelig adfærd omkring restauranten tidlig mandag morgen.

»Der er ikke registreret noget mistænkeligt på stedet, men alle muligheder er åbne, idet der bliver en grundig undersøgelse,« siger Charlotte Tornquist.

Der er ingen personer, der kommet noget til i branden. Det skyldes, at ingen befandt sig i bygningen.

Hvis du har nogen oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4.