Kun et mirakel forhindrede, at en ung mands hasarderede kørsel fik fatale følger i Aalborg mandag aften

Den 20-årige mand var tilsyneladende ved at overhale en bus på Nytorv i Aalborg - et sted, hvor der stort set ikke må køre andet end busser og taxi'er, da det gik helt galt omkring klokken 18.

- Han mistede herredømmet over bilen og kørte op over fortovet. Han kørte ind i nogle blomsterkummer og i siden af en bil, og undervejs ramte han en 48-årig mand, som fik et alvorligt benbrud, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Peter Redder, til bt.dk.

Ifølge nordjyske.dk kørte bilisten undervejs også ind i borde og stole uden for caféen Joe and the Juice, hvor der få minutter forinden havde siddet et større selskab.

Det er endnu uvist, hvad der helt præcist skete, men vidner har fortalt politiet, at den 20-årige kørte hasarderet.

- Bilinspektører skal nu undersøge sagen nærmere, og vi har beholdt bilen til nærmere undersøgelser, siger vagtchefen og tilføjer, at den unge mand ikke var påvirket af hverken alkohol eller stoffer.

Den 20-årige blev anholdt, afhørt og sigtet, og er blevet løsladt igen. Politiet jurister skal nu afgøre, om der er grundlag for at sigte den unge mand efter den paragraf i straffeloven, som handler om at bringe andres liv og førlighed i fare.

Se video over artiklen. Videoen er produceret af Localeyes

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.