- Hvorfor skal jeg stå og bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?, svarer Ayub Sedigh når man spørger hvorfor han kører overfor rødt.
- Hvorfor skal jeg stå og bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?, svarer Ayub Sedigh når man spørger hvorfor han kører overfor rødt. Foto: Youtube
Den unge mand, Ayub Sedigh, som nu er landskendt som vanvidsbilisten, tager ikke de store talegaver i brug, når han skal forsvare sine gerninger.

I hvert fald ikke på Facebook, hvor han skriver:

- folk spiller gangster og gøre som det passer dem, men når politiet kommer kalder de dem mester og sheff....!! hvasååå svanser er i bange for 1000 eller 1500 kr når det kommer til stykket i køre alle over rødt enda jers mor og far er det løgn. de kommer og brækker vores families dør op og slipper hunde løs på os som dyr. og behandler os som svine, er vi svine?? ----JA--- for vi lader dem gøre det og holder kæft. jeg var i byen lørdags der kom 2 betjente og sagde du er dum at du tør gøre det, svarede ham at jeg ikke er bange for dem eller for deres bøder jeg er bange for min gud allah. ved du hvad han sagde ham man ik kan se men han må da os have stolt af dig din gud som du kalder allah. 7AMDULLAH DET MIT MÅÅÅL, står der på den unge mands facebook-profil.

Ayub Sedigh blev fanget på snurrende kameraer af TV2 Østjylland, da han på få sekunder overtrådte adskillige færdselsregler i et enkelt vejkryds, og demonstrerede uforsvarlig kørsel.

Da tv-holdet spurgte ham hvorfor han kører overfor rødt, svarede han:

- Hvorfor skal jeg bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?   
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.