- Hvorfor skal jeg stå og bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?, svarer Ayub Sedigh når man spørger hvorfor han kører overfor rødt.
- Hvorfor skal jeg stå og bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte?, svarer Ayub Sedigh når man spørger hvorfor han kører overfor rødt. Foto: Youtube
Ayub Sedigh, landskendt som 'vanvidsbilisten', har nu været i kontakt med politiet.

Det sker efter, at han for snurrende kameraer i TV2 Østjylland, kørte overfor rødt, over en spærrelinie, mod trafikken og til sidst mistede herredømmet over bilen, så den skred ud.

- Hvorfor skal jeg bruge to minutter af min tid på at vente på en lygte,? spurgte han, da tv-holdet konfronterede ham med hans kørsel umiddelbart bagefter

- Vi fik fat i den unge mand i aftes kl 21:10. Han er sigtet for en række færdselsovertrædelser. Herunder at køre venstre om et helleanlæg, køre over en spærrelinie og unødig røg og støj, siger Mogens Brøndum, politikommisær ved Østjyllands Politi.

Den unge Ayub Sedigh har dog taget en særpræget strategi i brug, set i lyset af, at hans ulovlige kørsel blev optaget på et TV2s Østjyllands kameraer. Han påstår nemlig, at han ikke kørte bilen.

- Han nægter sig skyldig. Han siger han ikke førte bilen. Nu skal vi så ud og finde vidner i sagen. Det er jo os, der skal løfte bevisbyrden, siger Mogens Brøndum om sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.