En 22-årig mand fra Aalborg er nu sendt tilbage i brummen i Aalbvorg efter en vanvidskørsel i Nordjylland, hvor det kun var tilfældigheder, at ingen mennesker blev dræbt eller kvæstet.

Den 22-årige havde indtil for en uge siden siddet i fængsel for spirituskørsel og for at køre uden kørekort, men han havde tilsyneladende intet som helst lært af sin tidligere dom.

Efter at have drukket godt og grundigt torsdag, stjal den 22-årige en Mercedes, og da politiet opdagede, at han overtrådte hastighedskontrollen på Viborgvej i Store Binderup i Vesthimmerland, så kom det en politijagt over 40 km, hvor den 22-årige overtrådte snart sagt hver eneste af de alvorlige bestemmelser, der er i færdselsloven.

Flere gange overtrådte han hastighedsgrænserne med over 100 pct., idet han kørte over 160 km/t. Han kørte på den forkerte side af helleanlæg. Han kørte den forkerte vej rundt i en rundkørsel for at undgå en sømmåtte, som politiet havde lagt ud. Og så var han for resten godt påvirket af sprut. Til sidst blev han dog fanget i Skive, hvor han forsøgte at løbe væk, men blev indhentet af betjentene fra Nordjyllands politi.

Ved grundlovsforhøret blev han bl.a. sigtet for ved sin kørsel at have for voldt nærliggende fare for andres liv og lemmer, og dommeren bestemte, at vanvidsbilisten skulle varetægtsfængsles for fire uger.

Andre læser også