Den mulige røver tabte denne pistol, da han kom op at slås med en mand, der fattede mistanke til ham.
Den mulige røver tabte denne pistol, da han kom op at slås med en mand, der fattede mistanke til ham. Foto: Fyns Politi
En vaks borger forhindrede højst sandsynligt et bankrøveri mandag formiddag i den lille by Skårup på Fyn.

Han fik pludselig øje på en mand, som stod og tog en elefanthue på, hvorefter han målbevidst gik mod den lokale Sparekasse-filial. Da vidnet råbte efter manden, stak han af, men borgeren fulgte efter.

Af døgnrapporten fra Fyns Politi fremgår det, at vidnet fik indhentet manden på et nærliggende stisystem, hvor de to mænd kom i klammeri. Herefter kom endnu en mand til stedet, og han sparkede vidnet i ansigtet, så de to mulige bankrøvere kunne stikke af.

De to beskrives som:

A: Mand mellem 20 og 25 år gammel, 180 cm høj, slank af bygning og iført en mørk elefanthue, kort mørk eller blå dynejakke, grå joggingbukser og sorte sportssko.

B: Mand mellem 20 og 25 år gammel, 185 cm høj, muskuløs bodybuildertype. Han havde en lys undercut frisure, som var kort i siderne og længere på toppen. Han var iført en lys/hvid striktrøje med hætte og lynlås, mørkt foer, lyse cowboybukser og kraftige vinterstøvler af 'Sorell-'type med mørk gummibund og lyst læderskaft med lammeskindsfoer. Han bar en stor guldmetal fingerring på højre hånd.

De to flygtede i en bordeauxrød Golf, som var meget beskidt. I Bagruden sad en streamer med teksten 'Team S...... med hvid skrift. Bilen havde et uorignalt udstødningssystem med dobbelt afgangsrør placeret ved siden af hinanden i venstre side.

Fyns Politi har offentliggjort et foto af en pistol, som A formentlig har tabt under tumulten med anmelderen. Der er tale om en sort luftdrevet Plastic paintballpistol af mærket Combat Delta.

Fyns Politi vil meget gerne høre fra vidner til røveriforsøget eller fra personer, der har oplysninger om pistolen. Fyns Politi kan træffes på tlf. 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.