Fredag morgen fortæller Fyns Politi til B.T., at der umiddelbart ikke er andre tilskadekomne end en forretningsdrivende fra området. Han blev stukket med en kniv.

Det er selvom politiet torsdag aften blev kaldt ud til et masseslagsmål mellem 10-15 personer ved Hauges Plads i Bolbro. Flere politibiler var til stede, ligesom der er afspærret med polititape.

»Det er rigtigt, at der er blevet brugt kniv. Der er en forretningsdrivende, som er blevet stukket i baglåret. Han var ikke en del af konflikten. Det eneste han gjorde var at forsøge at lægge sig imellem og stoppe slagsmålet,« fortæller Milan Seyfabad, vagtchef ved Fyns Politi, til B.T. sent torsdag aften.

Vagtchefen oplyser, at manden ikke er alvorligt skadet, men er blevet kørt på skadestuen på Odense Universitets Hospital for at blive behandlet.

Stort politiopbud i Odense torsdag.
Stort politiopbud i Odense torsdag. Foto: Foto: Presse-fotos.dk
Vis mere

»Vi ved endnu ikke, hvem det er, der har ført kniven, men vi er selvfølgelig i gang med at efterforske det,« siger vagtchefen videre.

Han fortæller, at politiet patruljerer i området for at skabe tryghed og sørge for, at der ikke opstår flere problemer.

I løbet af aftenen har man set flere mennesker blive ført bort fra stedet, ligesom der har været flere vogne og et stort antal betjente til stede.

Man kunne ligeledes se, at en mand blev iført en såkaldt dna-dragt. Om manden, man har set iført en dna-dragt, forklarer Peter Vestergaard, der vagtchef tidligere torsdag aften:

»Det er jo fordi, der kan være nogle spor på vedkommendes krop, som vi skal have sikret. Det er derfor, vi har givet ham sådan en på.«

De nærmere omstændigheder om det store slagsmål, der har fundet sted i Bolbro-bydelen i Odense, kan politiet ikke oplyse endnu

De mangler flere undersøgelser, før de ved, hvad der helt præcist er foregået.

Vagtchefen kan dog bekræfte, at der er anholdt nogen på stedet, men kan ikke sige et tal endnu, før der er bedre styr på situationen.

Andre læser også