Nordsjællands Politi konfiskerede en sort Porsche Cayenne, som en 53-årig mand havde meldt stjålet. Problemet er bare, at det ikke var hans bil, politiet havde fået fingrene i. Arkivfoto. (Foto: Sigrid Nygaard)
Nordsjællands Politi konfiskerede en sort Porsche Cayenne, som en 53-årig mand havde meldt stjålet. Problemet er bare, at det ikke var hans bil, politiet havde fået fingrene i. Arkivfoto. (Foto: Sigrid Nygaard) Foto: Sigrid Nygaard
Den 53-årige mand, som i fredags blev slået ned og fik stjålet sin lækre Porsche Cayenne, var lykkelig, da politiet i lørdags fortalte ham, at den nu var fundet på Amager. Glæden varede dog kort.

Mandag morgen var han efter aftale kommet til Helsingør for at hente bilen hos politiet, men han kunne med det samme se, at noget var helt galt.

'Det der er ikke min bil,' fortalte han med det samme til Nordsjællands Politi.

- For det første havde den en helt anden nummerplade. Min bil på papegøjeplader (en gul nummerplade med et hvidt felt, som betyder, at gulpladebilen er godkendt til privat kørsel, red.). Bilen her var på hvide plader. For det andet havde den sort indtræk, mens min har gult indtræk, siger den 53-årige mand, som ønsker at være anonym, til bt.dk.

Hvordan havde du det, da du så, at det ikke var din Porsche?

- Højt at flyve, dybt at falde, som man siger. Jeg røg direkte ned i kulkælderen igen.

Politiet måtte så indrømme, at de var kommet til at beslaglægge den forkerte bil, forklarer han og griner sarkastisk.

- Det er så uprofessionelt. Det viser sig, at ejeren har meldt den bil, politiet tog, stjålet. Det er jo fuldstændig tosset. Man skal jo være blind, hvis man ikke kan se, at det ikke var den bil, jeg havde meldt stjålet, siger han.

Porsche-ejerens svigersøn har nu igen sat eftersøgningen efter bilen i gang på Facebook. Familien vil meget gerne høre fra folk, som har set den sorte Porsche Cayenne med indregistreringsnummer AD 32 691.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.