Lyt til artiklen

Flere uoplarede mord på prostituerede i Danmark indgår i undersøgelsen mod den østrigske seriemorder.

Mandag 1. januar 1990:

Hanne With, 23, narkoman og prostituteret, kører i taxi med en kunde til sin lejlighed, Fensmarksgade 39, på Nørrebro, efter at hun nytårsnat kl. 01.10 har aftalt et forhold med manden. Da Hanne With ved 02-tiden ikke er kommet tilbage til sin ven, bliver han nervøs og kører ud til lejligheden.

Han sparker døren ind og finder Hanne With myrdet. Hun har fået halsen skåret over og er ramt af talrige knivstik på hele kroppen, og forinden har hun været udsat for grov mishandling.

Onsdag 3. januar 1990:

Kun to døgn efter mordet på Hanne With forsvinder den 22-årige prostituerede Betina Christensen sporløst. Hun er gravid i 14. uge og meldes savnet 6. april 1990 af en læge, da hun ikke kommer til graviditets-kontrol.

Gåden er uløst til den 7. februar 1997, da en rets-tandlæge fastslår, at et ukendt kvinde-lig, der en uge tidligere er fundet på bunden af en kloak-brønd på Halmtorvet, er Betina Christensen. I syv år har liget ligget skjult i brønden, da personalet på en slamsuger finder hende. Politiet er sikker på, at hun er myrdet, men ved ikke hvordan.

6. september 1997:

Alice Kansiime, 37-årig prositueret fra Uganda, findes myrdet i sin massageklinik Holbækvej 142 i Haraldsted ved Ringsted.

Hun er kværket, slået i hovedet og stukket mange gange med en kniv.

Morderen har også skåret højre hånd af offeret og efterladt en »brand-maskine« i klinikken, der skulle sætte huset i brand og slette alle spor, men ilden går ud af sig selv.

29. januar 2000:

To intimmassøser myrdes med kniv i massageklinikken på Steen Blichersgade 6 i Randers kort før klokken 03.00 om natten. Et par finder en nøgen, blødende 29-årig thailandsk prostitueret ude på gaden og inden hun dør, når hun at fortælle, at en mand i mørkt tøj havde stukket hende. Inde i klinikken finder politiet en 27-årig lettisk kvinde stukket ihjel.