Natten til søndag blev et ungt par overfaldet af op til fem personer af anden etnisk herkomst i Silkeborg.

I den forbindelse efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi hovedgerningsmanden, der beskrives som ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, anden etnisk herkomst end dansk og iført mørkt tøj. Derudover efterlyser man tre-fire andre personer, som deltog i overfaldet.

Overfaldet fandt sted 12. marts 06.07 i Nygade i Silkeborg ved Pizzaria Eiffel. Her sad den 24-årige kvinde og dennes jævnaldrende, mandlige bekendte på en trappe, mens de spiste pizza.

Gerningsmanden tog et af kvindens stykker pizza og smed det på jorden. Det udviklede sig til et slagsmål, og kort tid efter kom gerningsmandens gruppe af venner og tildelte kvindens mandlige bekendte flere slag og spark.

Midtjyllands Avis skriver, at det unge par blev spurgt, om der var svinekød på deres pizza, hvilket de svarede ja til. Og det var tilsyneladende det, som udløste slagsmålet.

»Pludselig kommer en ung af anden etnisk oprindelse farende og slår den unge pige umotiveret i hovedet, så hun efterfølgende har mistet hørelsen på det ene øre. Lige pt. ved vi ikke, om det er en varig høreskade! Han tager kvælertag på hende og råber, at hun fandme ikke skal æde svinekød på sin pizza!«, skriver moderen til den unge mand i et opslag på Facebook, som avisen har set.

Overfor BT bekræfter politikommissær Bent Riber Nielsen, at det er blevet forklaret, at gerningsmanden spurgte ind til indholdet på pizzaen, men politikommissæren har ikke yderligere kommentarer til netop det.

Han håber, at overvågningsklippet i toppen af artiklen kan være med til at finde frem til de foreløbigt uidentificerede gerningsmænd.

Kender du noget til sagen eller gerningsmændene fra overvågningsvideoen, kan du kontakte politiet på 114.