En bilulykke øst for Bjerringbro kostede søndag morgen tre unge mennesker livet, og de pårørende har søndagen igennem mødt talrigt op på stedet for at mindes ofrene.

Der var i alt fire personer i bilen,   Bilen brød i brand og udbrændte, og de tre var dræbt på stedet.

Det lykkedes det fjerde offer at slå alarm med sin mobiltelefon, selv om personen var kvæstet. De afdøde var 19, 21 og 26 år gamle.

Ifølge bt.dk's reporter, der er på stedet søndag eftermiddag, ser det ud som om, at bilen nærmest er kørt lige ud ved svinget i stedet for at dreje. Der er tydelige spor af, at der efterfølgende har været en brand at dømme efter mærker på det påkørte træ og på selve ulykkesstedet.

Søndag eftermiddag er der mødt flere sørgende pårørende op på stedet, og der lagt mange blomster og billeder af de dræbte og tændt stearinlys. Der er sat tre trækors i vejkanten - et for hver af de dræbte - med ordene 'Hvil i fred'.

Mange af de pårørende græder ved stedet og trøster hinanden, og politiet fortæller bt.dk, at der har været mange fremmødte hele søndagen igennem. Blandt andet har der været familie til den 19-årige på stedet, som har været for berørte til at udtale sig til bt.dk.