En 24-årig kvindelige betjent er blevet anholdt på politistation i sag om kokain, heroin og hash i København.

En ung kvindelig politibetjent er blevet anholdt og sigtet i en sag om narkotika.

VED DU NOGET I SAGEN? KONTAKT BT.DK PÅ 1929@BT.DK

Kvinden, der er 24 år, arbejder i en sjællandsk politikreds. I går troppede Station Citys specialgruppe op på hendes arbejde, og anholdte den smukke unge blonde politibetjent. De sigtede deres kollega for at være en del af en større narkosag.

På Politigården i København bekræfter politikommissær Steffen Th. Steffensen overfor bt.dk, at en af hans kolleger er blevet anholdt, men han vil ikke uddybe, hvor kvinden er ansat.

I sagen er desuden tre mænd og yderligere en kvinde blevet anholdt og sigtet. Den anden kvinde er 32 år, mens mændene er 30, 31 og 65 år. En af dem er den kvindelige politibetjents kæreste.

Der er navneforbud i sagen. De nægter sig alle skyldige.

Det er betjente fra Station Citys specialgruppe, som står bag den korte efterforskning, der i går udmundede i, at man anholdt de fem mistænkte i sagen. Flere af anholdelserne skete på Amager.

Sagen drejer sig for den kvindelige betjents vedkommende om den hårde narkoparagraf og narkohæleri - dvs. at hun har fået en del af pengene, der kom fra narkohandlen.

I alt drejer sagen sig om ca. to kilo narkotika. Det er ca. 300-400 gram hash, over 600 gram heroin og omkring 100 gram kokain samt fyldstoffet kreatin, der bruges til at fortynde med, så mænden i alt når op på to kilo.

Alle fem anholdte fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten i København torsdag formiddag.
De to kvinder er netop blevet løsladt, fortæller bt.dks mand ved Dommervagten.

De er formentlig fortsat sigtet i sagen, men dommeren fandt altså ikke behov for at varetægtsfængsle kvinderne.

VED DU NOGET I SAGEN? KONTAKT BT.DK PÅ 1929@BT.DK