____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Lille Oliver smiler fra fotografierne, hvad enten han er sammen med sin mor eller sin far.

Men forældrene ligger i bitter strid om hvem, der har ret til forældremyndigheden over den lille dreng - en strid, der formentlig ikke slutter, når dommeren i Fogedretten i Helsingør  fredag klokken 10 afsiger kendelse i sagen.

Olivers mor, Marion Weilharter, ønsker at tage drengen med tilbage til Østrig, hvor hun bor, mens Olivers far, Thomas Sørensen, vil beholde ham i Danmark, hvor han er vokset op.

Sagen om forældremyndigheden over den lille dreng er blevet behandlet for lukkede døre over to dage, og den er så kompliceret, at dommeren har udbedt sig 14 dage til at votere over kendelsen.

Olivers forældre har været i kamp om deres søn, siden moren mod farens vilje flyttede til Østrig med drengen i sommeren 2010.

I Danmark har Olivers far, Thomas Sørensen, efterfølgende fået tilkendt den fulde forældremyndighed over Oliver - mens moderen, Marion Weilharter, har retten på sin side i Østrig.

Sagen kerne er blandt andet, om moderen førte drengen ud af Danmark inden, at Olivers far indledte en forældremyndighedssag - og om, at Olivers far 3. april 2012 tog sagen i sin egen hånd og kidnappede sin søn, da moderen afleverede ham i børnehaven i Østrig.

- Vi ved, at vi vil vinde. Dokumenterne beviser, at Marion havde den fulde forældremyndighed, da hun tog Oliver med til Østrig i 2010. Retten skal sende Oliver tilbage til Østrig. Det er der, han har sit hjem, sagde Marion Weilharters advokat til BT inden sagen begyndte.

To sider af sagen
På den anden side mener Thomas Sørensen det stik modsatte. Efter det første retsmøde i sagen var der ligeledes positiv stemning i faderens lejr:

- Vi er optimistiske. Vi vil bare gerne opretholde Landsrettens dom. De har tidligere givet os ret i, at det er bedst for Oliver at være hos sin far i Danmark, lød det fra faderens advokat, Marylon Wroblewski.

Uanset dagens udfald i Fogedretten i Helsingør har de østrigske myndigheder tiltalt Thomas Sørensen for 'grov frihedsberøvelse', efter han tog til Graz for at bortføre Oliver.

Myndighederne har indkaldt den danske far til retten i Østrig 25. september - og Thomas Sørensen har tidligere givet udtryk for, at han overvejer, om han skal møde op.

Østrigsk Politi har udstedt en arrestordre mod Thomas Sørensen - som de danske myndigheder har afvist at effektuere.