Ulykke på motorvej E39
Ulykke på motorvej E39 Foto: Rasmus Skaftved/www.Alarm112Danmark.dk

En væltet lastbil og en væltet kran satte i går en midlertidig stopper for trafikken på motorvejene i Østjylland og Nordjylland

Sent torsdag formiddag væltede en lastbil på E45 tre kilometer fra Aarhus Syd-afkørslen, da bilens venstre fordæk eksploderede. Lastbilen kørte gennem et autoværn, hvilket påvirkede trafikken i både nord- og sydgående retning. Et spor blev lukket i hver retning og blev først åbnet op igen ved 18-tiden.
- Da man begyndte at rejse lastbilen op, fandt man ud af, at vognens last var beskadiget, hvilket var 60 ton græsfrø. Noget af det væltede ud på kørebanen og fejemaskiner blev tilkaldt, siger vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi.

Heldigvis kom ingen til skade ved ulykken.

Også ved Aalborg var motorvej E39 afspærret i nogle timer. Her tabte en lastbil en entreprenørmaskine på vejbanen efter at have stødt ind i en bro ved Sæbyvej.

- Lastbilen kommer kørende med en kran. Kranen har så været lidt for høj til at komme under broen. Det bevirker, at entreprenørmaskinen falder af og ned på vejen, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi og fortæller, at begge vognbaner blev spærret efter ulykken.

Politiet fik meldingen kl. 11.17, og først kl. 14.30 kunne trafikken igen køre videre normalt. Ifølge politiet er der ingen meldinger om, at broen skulle være blevet beskadiget.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.