Oplevelsen har sat sig dybt i kroppen, og spørgsmålet er, om 38-årige Lennart Von Huth nogensinde glemmer, hvad han var vidne til mandag morgen.

Midt i myldretiden foran dusinvis af togrejsende tog en mand sit eget liv, da han på Valby Station lod sig ramme af et tonstungt tog i fart, hvilket på tragisk vis resulterede i, at han blev slynget tilbage på perronen, hvor han ramte en sagesløs kvinde, der i livsfare senere blev bragt til Rigshospitalet med et hovedtraume.

Her et par dage senere står hændelsen ufrivilligt krystalklar for Lennart, der har svært ved at slippe scenen, der konstant gentager sig i hans hoved.

»Det sker hvert tiende minut, at det rammer mit hoved. Det værste er først og fremmest lyden. Det bump, der kom. Og så synet af hans ansigt. Jeg tænker på den ramte kvindes familie, lokomotivføreren og alle de børn, der har oplevet det,« siger Lennart, der selv er far til tre børn, til BT.

Den 38-årige kok fra Frederiksberg var som så mange andre pendlere på farten denne hverdagsmorgen, og han var aldeles uforberedt på det syn, der ventede, straks togets døre skød til side.

»Jeg kommer ud af toget, og lige som dørene åbner, ser jeg en mand falde bagover ud på skinnerne samtidig med, at et gennemkørende IC4-tog kommer. Jeg hører så et stort bump, da han bliver ramt, og jeg ser ham blive skudt igennem luften med fuld fart,« siger Lennart.

Lennart så ikke kvinden blive ramt af selvmorderens krop, da hun stod i en blind vinkel for ham bag trappeopgangen til stationsbygningen. Men alvoren gik hurtigt op for ham, da han så hende ligge ved selvmorderen.

Mens ambulancer og politi ankommer til Valby Station, tager Lennart en bus videre. Det går dog hurtigt op for ham, at det, han lige har set, har sat sig i ham, og han beslutter sig for at tage hjem igen.

»Da jeg stiger ind i bussen, får jeg hjertebanken og trykken for brystet, og jeg føler, at jeg skal kaste op. Og da jeg stiger ud, kaster jeg så op. Der kom bare en bølge, hvor mine tanker kørte derudaf,« siger Lennart, der derefter ringede efter psykologhjælp.

»Følelsen sidder ligesom i halsen på mig stadigvæk. Jeg har valgt at tale med psykolog, fordi lyden og synet af ham, der rammer toget, var så voldsom. Jeg gør det i stedet for at skulle rende rundt med det i hovedet i lang tid. Jeg skal jo med toget igen og se folk stå tæt på perronkanten.«

Mens selvmorderen døde af hændelsen, er kvinden stadig i kritisk tilstand. Det oplyser Københavns Politi til BT torsdag morgen.