Da dokumentaren ’Bonnie og de tusind mænd’ i aftes rullede over skærmen på DR1, sad hovedpersonen, den prostituerede 39-årige Bonnie Cleo Andersen, knust af sorg i sit hjem. Få døgn forinden fandt politiet hendes kæreste dræbt. Det fortæller hun til BT.

Hvorfor skulle to erhvervsdrivende fra Sorø-egnen dø? Det spørgsmål kredser politi, pårørende og de lokale om i disse dage.

Da politiet fandt de to mænd døde i en udbrændt  Mercedes natten til lørdag på Kalundborgvej i Sorø, troede politiet i første omgang, at der var tale om en ulykke, men obduktionen afslørede, at de to mænd havde været ofre for en forbrydelse. De var begge blevet skudt, inden bilen var sat i brand.Søndag blev to unge mænd på 19 og 22 år fra egnen sigtet og varetægtsfængslet for at stå bag drabene.

Den ene af de dræbte var op til sin død kæreste med den prostituerede 39-årige Bonnie Cleo Andersen, hvis liv er blevet portrætteret i både film og billeder.

»Ja, det er min X (navn udeladt, red.),« bekræftede hun i en skriftlig besked til BT og lagde i samme ombæring ikke skjul på, at hun »er i sorg«.

»Jeg er knust,« skrev hun kortfattet.

Tabet kommer netop, som Bonnie Cleo Andersen er omdrejningspunkt i ’Bonnie og de tusinde mænd’, som blev vist i aftes på DR1. Til daglig driver hun et bordel i Ugerløse på Vestsjælland, mens hun bor i Sorø med to af sine i alt tre børn, som hun har med tre forskellige mænd - heraf en Bandidos-rocker.

Hendes kæreste var venner med det andet offer, som var lokal erhvervsdrivende på Sorø-egnen. I går afviste politiet at udtale sig om motivet til drabet, men der er efter alt at dømme tale om et økonomisk opgør. Flere kilder fortæller til BT, at der var et økonomisk udestående mellem de dræbte og de unge drabssigtede.

Rockermiljøet bliver også nævnt af flere, men i går ville politiet ikke kommentere, hvorvidt de drabssigtede har banderelationer. Selvom de begge nægtede sig skyldige i alle anklager, valgte dommeren i går at varetægtsfængsle dem frem til 7. oktober. De er begge fra lokalområdet, men beskyttet af navneforbud.

I Sorø-området, hvor Bonnie Cleo Andersens kæreste boede, er beboerne rystede over drabet. Her kender man ham som en venlig mand, siger en beboer.

Han var venlig og virkede helt almindelig. Jeg ved ikke af, at han var i problemer. Det vil komme meget bag på mig, hvis han havde relation til rockere eller bander. Det ville overraske mig meget. Han er slet ikke den type,« siger beboeren.

Ofrene er endnu ikke endeligt identificeret, men deres formodede navne blev læst op under grundlovsforhøret.