En forfærdelig ulykke efterlader en familie i dyb sorg. Sådan lød historien først, da den blot 7 år gamle Adrianna Hutto blev fundet druknet i familiens pool. Hun var angiveligt i gang med at gøre poolen ren sammen med hendes seks år gamle lillebror, AJ Hutto, men pludselig var Adrianna gledet og faldet i poolen.

Sådan fortæller pigens mor, Amanda Lewis, historien. Det skriver The Mirror.

Det skete i Florida, USA. Amanda Lewis havde forsøgt at genoplive datteren, men måtte ringe efter hjælp. På få minutter var flere ambulancefolk til stede, og en af dem fik en svag puls ud af 7-årige pige.

Den blot 7 år gamle Adrianna Hutto blev fundet druknet i familiens pool.
Den blot 7 år gamle Adrianna Hutto blev fundet druknet i familiens pool.
Vis mere

Adrianna blev hastet til hospitalet i Panana City sammen med moderen Amanda. Men kun en time efter ulykken, begyndte lillebror AJ at fortælle en anden historie. En historie som var helt anderledes end den første. Og som førte til en mordsag, hvor han selv var hovedvidnet. Og hans mor var morderen.

Hun var angiveligt i gang med at gøre poolen ren sammen med hendes seks år gamle lillebror, AJ Hutto, men pludselig var Adrianna gledet og faldet i poolen.
Hun var angiveligt i gang med at gøre poolen ren sammen med hendes seks år gamle lillebror, AJ Hutto, men pludselig var Adrianna gledet og faldet i poolen. Foto: ITV
Vis mere

Lillebror'en fortæller, hvordan Amanda var blevet sur på Adrianna, fordi datteren havde sprøjtet vinduesrens rundt inde i familiens hus. Amanda var blevet så arrig, at hun havde taget fat i datteren og smidt hende i poolen, mens hun holdte hende for munden.

Amanda Lewis, der er mor til den dræbte, er nu anklaget for mord.
Amanda Lewis, der er mor til den dræbte, er nu anklaget for mord.
Vis mere

AJ fortalte politiet, hvordan moderen hev datteren op og ned i poolen, og viste dem, hvordan hun havde holdt datteren for munden, så hun ikke kunne skrige.

Amanda hev datteren op og ned i poolen, indtil hun druknede.

Det førte til en måned-lang undersøgelse, hvor politiet til sidst anklagede Amanda Lewis for mord. Undervejs fandt politiet tegn på svigt, og ved Adriannas obduktion fandt de spor af blå mærker hen over hendes ansigt.

Da lillebror AJ blev spurgt, hvad der var foregået, fortalte han, at hans mor »slog min søster ihjel.«

Amanda Lewis blev idømt en af de hårdeste straffe i det amerikanske retssystem - 'Life without parole' - livstid uden mulighed for prøveløsladelse samt en ekstra dom på 30 år for børnemishandling.