De smukke omgivelser står i skærende kontrast til de rædsler, end 10-årig pige oplevede bag denne bondegårdsidyl på det østlige Fyn. En mand bortførte hende og kørte om bag den forladte gård, hvor han uforstyrret kunne forbryde sig på hende.
De smukke omgivelser står i skærende kontrast til de rædsler, end 10-årig pige oplevede bag denne bondegårdsidyl på det østlige Fyn. En mand bortførte hende og kørte om bag den forladte gård, hvor han uforstyrret kunne forbryde sig på hende. Foto: Realmæglerne Nyborg

- Det er ikke et sted, man bare lige kommer forbi, fastslår ejendomsmægleren

Politiet udpeger nu en øde og forladt landejendom nær Refsvindinge på Østfyn som det sted, hvor en 10-årig pige blev seksuelt misbrugt.

Indbegrebet af fynsk bondegårdsidyl med åkander, stråtag og bindingsværk bliver nu af politiet udpeget som det sted, hvor en 10-årig pige i midten af november oplevede sit livs mareridt.

- Pigen har hidtil givet udtryk for, at hun er blevet kørt rundt i området i længere tid. Vores efterforskning viser, at hun er blevet kørt ned bag en ubeboet gård på Longvej 3, siger efterforskningsleder, Henrik Justesen.

14. november blev den 10-årige pige bortført af en fremmed mand i en rød bil nær Retsvindinge, og han kørte angiveligt ned ad markvejen på Longvej 3, hvor han forbrød sig på hende. 

Det var politihunde, der fik færd af noget på stedet, og politiet kriminalteknikere fandt senere nogle af de plastic-strips, som gerningsmanden har brugt til at binde pigen med. Der er imidlertid ikke noget, der tyder på, at pigen har været ude af bilen.
 
- Gerningsstedet er stadig bilen, for hun har ikke været ude af bilen, men bilen har formodentlig holdt deroppe, siger Henrik Justesen.Sexforbryder eftersøges


Landejendommen på Longvej har været til salg i 1 1/2 år hos Realmæglerne i Nyborg, og på det tidspunkt havde den allerede været til salg i et år hos en anden mægler.

Og smukt ser der ud på salgsbillederne af den 155 m2 store ejendom med fem værelser og en grund på 2,5 ha.

Omgivelserne står dog i skærende kontrast til de rædsel, som den 10-årige oplevede i bilen.

Selv om der ikke har boet nogen på stedet i omkring to et halvt år, kan man ifølge ejendomsmægler Flemming Eriksen fra Realmæglerne i Nyborg ikke fra vejen se, at stedet er forladt. Og det fremgår heller ikke af salgsbillederne på nettet.

Han er noget chokeret over at høre, at et af hans huse er blevet centrum i den uhyggelige sag. 

- Vi har talt om på kontoret, at vi jo lige så godt kunne være kommet forbi med en fremvisning, siger han.

Noget tyder på, at gerningsmanden har et vist kendskab til lokalområdet.

- Man kan se til salg-skiltet fra vejen, men når man bare kommer kørende, kan man ikke se, at der ikke bor nogen, fortæller Flemming Eriksen.

- Det er ikke et sted, man bare lige kommer forbi.

Ejerne kører forbi engang imellem og slå græsset, men det er ikke et sted, hvor vi har haft mange fremvisninger, siger han og skyder på, at der ud over tre Åbent Hus-arrangementer kun har været omkring tre eller fire fremvisninger det seneste halvandet år.

De nuværende ejere har - uafhængigt af denne sag - valgt at tage ejedommen af markedet vinteren over.

- Nu har det været til salg i to et halvt år, og derfor har de valgt at give det en pause vinteren over, siger mægleren.

Han har ikke noget bud på, hvordan det vil påvirke salget, at ejendommen nu bliver blandet ind i sexkrænker-sagen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.