Københavns Politi har fundet nok en arm i Køge Bugt. Det er Forsvarets dykkere, der har gjort fundet.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

»Armen er ikke blevet undersøgt endnu, men den er fundet i samme område som vi fandt den første arm og den var tynget ned på lignende vis. Derfor antager vi at armen har forbindelse til Ubådssagen,« siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Fundet er sket klokken 10.20 onsdag i Køge Bugt.

Armen er nu blevet sendt til Retsmedicinsk Institut, hvor den skal undersøges nærmere. Det forventes at ske torsdag.

Mangler bekræftelse

Det er endnu ikke bekræftet, om armen stammer fra den afdøde svenske journalist Kim Wall, som det var tilfældet med den arm, som politiet fandt i Køge Bugt for en uge siden. Men politiet arbejder ud fra en teori om, at armen tilhører Kim Wall.

Armen var påhæftet med strips, som det tidligere har været tilfældet med andre dele af Kim Walls legemsdele. Og derfor mener politiet, at der er en god chance for, at armen kan være Kim Walls.

Dengang arbejdede politiet dog med en teori om, at den første arm, der blev fundet, tilhørte den svenske journalist. Det viste sig at holde stik. Og siden har politiet arbejdet på at finde den sidste arm fra den svenske journalist.

Hvis det viser sig at være Kim Walls arm, så har politiet fundet hele den svenske journalists krop - efter hoved, torso, ben og en enkelt arm tidligere var blevet fundet.

Den danske opfinder og ubådsejer Peter Madsen sidder for tiden fængslet for mordet på Kim Wall. Han nægter at have dræbt journalisten, men har tidligere - efter at have ændret forklaring adskillige gange - fortalt, at han parterede liget af Kim Wall, der forsvandt sidst blev set i live 10. august i år. Efterfølgende blev de forskellige dele af Kim Wall smidt i Køge bugt.