Hvad gør man, når man ikke har råd til at betale husleje? For en 21 årig mand fra Næstved var svaret klart. Begå en kriminel handling, bliv anholdt og kom i fængsel. Men selvom han gjorde forsøget gik ikke helt som den 21 årige havde planlagt.

For da den 21 årige tyv i aftes ved 19-tiden stod med pengene fra en af kasserne i Aldi i hænderne, gik klappen pludselig ned.

- Han blev vel ramt af bondeanger. I hver fald sker der det, at han smider pengene fra sig, og beder personalet kontakte politiet, siger leder af lokalpolitiet i Næstved Niels Denny Sørensen til Bt.dk

Tv-indslag: Blev bankrøver for 1 dollar - anholdt med vilje

Der er dog noget der tyder på, at den økonomisk trængte unge mand måske slet ikke ønskede at slippe afsted med pengene fra Aldis kasse.

- Da vi kommer og henter ham, siger han, at han ikke har råd til at betale husleje og derfor gik efter at komme i fængsel, siger Niels Denny Sørensen

Med ved tyveriet havde den 21-årige en kniv, og som han dog ikke brugte til andet end at bryde kassen op med.

- Havde han brugt den til at true personalet med, kunne vi sigte ham for røveri, men da kun bruger kniven som værktøj, kan det ikke blive til mere end en tyveri-sigtelse, forklarer Niels Denny Sørensen.

Ingen blandt Aldis personale følte sig nemlig truet af manden, og når der "kun" er tale om tyveri, får den 21-årige ikke sit ønske om fri kost og logi i fængslet opfyldt i denne omgang.

- Det her kan kun blive til en bødestraf, mere er der ikke grundlag for, siger Niels Denny Sørensen.