35-årig meget slank svendborgenser bag årets hidtil mest vanvittige forbrydelse.

En 35-årig meget slank mand fra Svendborg står bag årets hidtil mest usædvanlige forbrydelse. Det er lykkedes ham i flere omgange at kravle ind igennem en flaskeautomat - for derefter at kravle tilbage igen på flaskebåndet og trække kassevis af flasker ud i den fri luft.

Derefter sendte han så flaskerne retur og fik boner, som han kunne hæve til kontanter ved kassen.

Flaskeakrobat-tyven har drevet sit spil over for Føtex i Svendborg. Det lykkedes ham på to dage - midt i butikkens åbningstid - at trække 21 kasser retur, hvilket gav ham en indtægt på 900 kr.

»Et sådant tilfælde har vi aldrig været ude for før. Til sidst blev han afsløret af videoovervågningen, og det er vigtigt for os at understrege, at den pågældende altså blev afsløret, og at den slags ikke kan betale sig,« siger kriminalinspektør Henrik Justesen, Svendborg.

Lurede ved automaten
Tilsyneladende har den 35-årige flasketyv i smug stået og holdt øje med livet i forretningen og set sit snit til at lave sin gymnastiske tyvefærd, når ingen andre holdt øje med flaskeautomaten.

Den 35-årige er kendt af politiet i Svendborg, og han vil slippe med en bøde for årets mest usædvanlige forbrydelse.

Om han har ligget i længere gymnastisk træning for at klare sine tyve-manøvrer i flaskeautomatens indre, forlyder der intet om. Varehuschef Allan Mariager i Føtex ønsker ikke at udtale sig om sagen, men alle i varehuset i Svendborg er forbløffet over, hvad tyveknægte dog kan finde på for at få penge.

I den forbindelse erfarer B.T., at et andet supermarked på Fyn har været udsat for, at en flasketyv har forsøgt sig med en fiskesnøre rundt om diverse flasker for på den måde at snyde flaskeautomaten.

Når flaskeautomaten havde bonet flasken, blev den trukket tilbage igen og så sendt afsted flere gange, indtil det til sidst blev til et større beløb, forretningen blev snydt for.

Priserne på flaskepant blevet sat betydeligt ned her for nogle uger siden. Men prisnedsættelsen kunne altså ikke få den akrobatiske tyv fra Svendborg til at afholde sig fra sin svindel.

I mange forretninger med flaskeautomater har man indført videoovervågning, og det blev jo også slangemenneske-tyvens skæbne i Svendborg. erla@bt.dk
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.