Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at komme ind nærmere ind detaljerne omkring drukneulykken på Fanø (arkivfoto).
Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at komme ind nærmere ind detaljerne omkring drukneulykken på Fanø (arkivfoto). Foto: Claus Fisker

En 74-årig tysk kvinde er druknet ved Rindby Strand på Fanø. Ulykken fandt sted lidt før klokken 13 tirsdag eftermiddag, da kvinden var ude at bade, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kvinden blev fundet livløs ved strandkanten af en anden badegæst, men hendes liv stod ikke til at redde, da ambulancefolk ankom kort efter.

Politiet kender ikke til de nærmere omstændigheder omkring ulykken, men vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Jan Stokholm fortæller, at noget kunne tyde på, at kvinden har fået et ildebefindende, mens hun befandt sig i havet.

Ulykken bidrager til en trist statistik. Antallet af udlændinge, der drukner i Danmark, har været støt stigende siden årtusindskiftet, og det er netop tyskere, der tegner sig for de fleste dødsfald. Størstedelen af ulykkerne finder sted på den jyske vestkyst.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.