Under et besøg i Politigårdens Fængsel i København blev en 28-årig kvinde truet, sparket og slået af en 27-årig rockerlærling, så hun til sidst følte sig tvunget til at tilfredsstille ham seksuelt.

Det fremgår af en sigtelse, som BT er i besiddelse af.

Den 27-årige mand, der er kendt som tidligere rockerlærling i AK81, blev onsdag fremstillet i lukket grundlovsforhør i Dommervagten i København, og her kom det frem, at de angivelige overgreb skal være sket mellem klokken 14.45 og 15.36 fredag eftermiddag 26. oktober 2012.

Ifølge sigtelsen tvang den 27-årige ved hjælp af vold og trusler sin gæst til at udføre oralsex på ham to gange, men selvom han under grundlovsforhøret erkendte de faktiske gerninger - tilstod han dog ikke at have udsat sin gæst for seksuelle overgreb.

Tværtimod fremstod den kortklippede og relativt spinkle fyr ganske rolig.

Hvordan den 27-årige skal være sluppet af sted med at slå, true og forgribe sig på sit offer i fængslet er endnu uvist - for de 25 pladser i Politigårdens Fængsel er blandt de mest sikrede i Danmark og bruges til indsatte, som optræder voldeligt eller alvorligt truende i de eksisterende afdelinger for stærke fanger i arresthusene.

Den 27-årige mand er tidligere straffet flere gange - blandt andet blev han i sommeren 2009 idømt halvandet års fængsel for et skyderi i Vanløse, der angiveligt opstod som følge af et opgør om en pige.