Faderen til tvillingerne, der kæmper for deres liv på Rigshospitalet, er en kendt tv-clairvoyant, der har medvirket i flere tv-programmer

Først ser Graham ud som en helt almindelig mand i halvtredserne med en pæn hvid skjorte og kortklippet brunt hår. Men langsomt vender han blikket nedad, lægger ansigtet i dybe folder, snøfter kraftigt og åbner munden i et langt, hæst åndedrag.

- Vi træder frem i denne anledning for at assistere i det forløb, der skal rense uroen her, siger han med en dyb stemme og en stærk britisk accent, der lyder som en ældre engelsk gentleman.

Graham er gået i trance og er blevet besat i programmet ’Ånderne vender tilbage’ på TV3, hvor han kan tale med de døde gennem sin åndelige vejleder Dr Karl.

Søndag slog det klik for 58-årige Graham, da han overfaldt sine 4-årige tvillingedøtre med en kokkekniv på Rigshospitalet og forsøgte at tage sit eget liv ved at stikke sig i maven og derefter hoppe ud ad vinduet.

Den engelske åndemaner er kendt i den danske offentlighed som et medium, der kan kontakte ånder og tale med dem ved at blive besat af Dr Karl, som han selv beskriver som en genial læge fra Preussen i Tyskland, der døde i begyndelsen af 1900-tallet.

Udover 'Ånderne vender tilbage' har 58-årige Graham også medvirket i den oprindelige 'Åndernes Magt', 'Klarsyn', og 'Troldmandsskolen'.

Læs mere i dagens udgave af BT eller køb e-avisen HER

Læs også:

- Tv-vært Thomas Breinholdt: Jeg er i chok
- Ville 'heale' datter
- Sexolog Robert Lubarski: Han virkede utrolig følsom