Den voldtægts-tiltalte tunnelmand fra Tingbjerg tog mandag eftermiddag Koranen som vidne på, at han ikke kunne være skyldig i anklagerne om at have voldtaget flere af de 12 kvindelige cyklister ved Utterslev Mose nord for København.

- Ifølge Koranen er jeg uskyldig. Selv om jeg slet ikke har noget med religion at gøre, kan jeg nævne, hvor det står. Jeg har slet ikke med den sag at gøre. Ifølge min religion må man ikke gøre sådan noget, og det er ikke mig, lød det fra den 41-årige mand.

Henvisningen til Koranen kom frem i nævningetinget ved Retten på Frederiksberg, da den tiltalte af anklageren blev spurgt om, hvorvidt han havde en forklaring på, at det ifølge retsgenetikerne er en million gange mere sandsynligt, at dna fra en voldtægt af en 20-årig kvinde i 2009 stammer fra ham, end at det ikke stammer fra ham.

Den 41-årige mand kom til Danmark som 26-årig fra Marokko, da han blev forelsket i den kvinde, som han i dag er gift med og har fået børn med.

Konen har angiveligt været vidende om den ludomani, som han selv mener kan være delvist medvirkende til, at han har stjålet nogle tasker fra enkelte af de overfaldne kvinder. Men han nægter alle anklager om sex-overfald, og henviser blandt andet til, at han - udover at være fredet af Koranen - heller aldrig ville gøre det for ikke at blive udstødt af sin familie

- Jeg ved ingenting om den hændelse. Jeg har slet, slet ikke noget med de ther at gøre. Slet ikke. Jeg er gift og har børn. Hvis min familie får det her at vide, vil de slet ikke tale med mig mere. Jeg er ikke dum, forsikrede han, da anklageren tog fat på det første af de 12 tiltalepunkter - den fuldbyrdede voldtægt af en dengang 20-årig pige 30. oktober 2009 på en sti ved Utterslev Mose.

Da den unge kvinde mandag eftermiddag skulle afgive forklaring om voldtægten ved Retten på Frederiksberg, begærede hendes bistandsadvokat alle tilhørere ført ud af lokalet. Desuden blev den tiltalte flyttet ned i et hjørne af retslokalet bag en glasvæg, så voldtægtsofferet ikke skulle sidde ansigt til ansigt med den tiltalte.