17-årige Nadia fra 'De bortførte børn' kom hjem til Danmark for omkring et år siden. Men det er ikke lige let, at blive en almindelig dansk pige igen.

Selvom Nadia er glad for at være tilbage i Danmark har hun haft store problemer med flere ting. Blandt andet er de offentlige instanser en prøvelse. Men specielt arabere, der er imod, at den kun 17-årige har smidt tørklædet volder problemer.

Nadia har flere gange modtaget trusler efter at hun smed tørklædet og begyndte at ligne og opføre sig som en dansk pige igen.

- Jeg har fået trusler om tæsk pga. min piercing, fordi jeg går i byen og fordi jeg har taget tørklædet af, fortæller Nadia.

- For eksempel var jeg på et tidspunkt til en fest. Og der kom der nogle unge arabere hen og truede mig med tæsk. Heldigvis var der en af mine venner, som sagde 'I kan bare prøve', og i samme øjeblik kom en politibil kørende forbi, så der skete ikke noget, fortæller Nadia, der efter hjemkosten har bosat sig i Korsør, hvor hun også boede inden bortførslen.

Nadia blev bortført af sin far til Libanon som kun 11-årig. Her boede hun hos noget fjern familie, blev gift og fik et barn med manden.

For omkring et år siden kom Nadia hjem til Danmark igen sammen med sin mand, som hun nu er skilt fra.

Læs meget mere om Nadia i B.T.s tirsdagsudgave