Tragedien på Sandy Hook Elementary School i Newtown, hvor der er sat et Legokorts op sammenmed de sørgendes blomster og lys, kunne havde fået følge en endnu et skoleskyderi.
Tragedien på Sandy Hook Elementary School i Newtown, hvor der er sat et Legokorts op sammenmed de sørgendes blomster og lys, kunne havde fået følge en endnu et skoleskyderi. Foto: MIKE SEGAR / Reuters
En 60-årig mand fra Cedar Lake blev lørdag arresteret efter at have truet med at gå hen til en nærliggende skole, og skyde så mange, som han kunne nå, inden han blev stoppet

I kølvandet på det forfærdelige skoleskyderi i Newtown, Connecticut, nåede politiet i Cedar Lake, der ligger i Indiana, måske at stoppe den næste tragedie i rækken.

I fredags blev politiet i Cedar Lake kaldt ud til den 60-åriges hus, da naboer havde meldt om husspektakler. Manden truede angiveligt med at sætte ild til sin kone, når hun faldt i søvn.

Hans hus ligger mindre end en halv kilometer fra en skole, og den truede han også. Manden sagde ifølge Huffington Post, at han ville tage over på skolen og 'dræbe så mange som han kunne nå, inden politiet ville få fat på ham'.

Ved det udsagn blev der sat mandskab og sikkerhedsvagter ind ved alle skoler i området. Fredag var også dagen, hvor en anden skole i Connecticut blev ramt af et skoleskyderi. Her blev 20 børn og seks voksne skudt, før gerningsmanden skød sig selv.

Dagen efter blev mandens hus gennemsøgt af politiet, og her fandt de ikke færre end 47 pistoler og tilhørende ammunition, flere af pistolerne var ifølge Huffington Post samlerobjekter.

Manden sidder nu fængslet, sigtet for husspektakler og offentlige trusler.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.