Fakta i Skagen fik fredag aften uventede besøg af en røver. Han truede ekspedienten med et cykelstyr og flygtede med sit udbytte. (Arkivfoto)
Fakta i Skagen fik fredag aften uventede besøg af en røver. Han truede ekspedienten med et cykelstyr og flygtede med sit udbytte. (Arkivfoto) Foto: Brian Bergmann
Maskeret røver truede med cykelstyr

Fredag aften omkring klokken 20.30 gik en maskeret røver ind i en Fakta i Skagen. Her truede han ekspedienten med et cykelstyr og fik udleveret kassebeholdningen.

Manden havde maskeret sig med et halstørklæde, hvor han havde klippet huller til øjnene. Et vidne så manden flygte i en grøn bil, og kort tid efter fandt politiet både ham, maskering, cykelstyr og udbyttet i en nærliggende lejlighed.

- Han har erkendt forholdet og aflagt fuld tilståelse, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard, til bt.dk.

- Han er totalt ukendt, og derfor bliver han ikke fremstillet i grundlovsforhør, siger han og tilføjer, at det formentlig var spillegæld, der drev manden til den desperate handling.

Gerningsmanden kan i øvrigt fejre sin 30 års fødselsdag lørdag med en løsladelse. Senere venter der så en dom.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.