____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Mellem 50 og 100 mennesker stimlede lørdag aften sammen på Nørrebro i København for at mindes den 38-årige WQ, som tidligt lørdag morgen blev stukket ihjel på værtshuset Cafe Louise på Nørrebrogade.

Den 38-årige ghaneser beskrives af vennerne som en hjertevarm person og en fredsmægler, og alle er sikre på, at han ikke tog aktivt del i masseslagsmålet, hvor han blev stukket flere gange med en kniv.

- Han har sikkert forsøgt at få dem til at holde op. Han har stillet sig imellem, og så er han blevet dræbt, gætter vennerne.Fra mødestedet på Sankt Hans Torv bevægede optoget sig langsomt mod natcaféen, hvor de forsamlede lagde lys og blomster.

- Han var en sød og festlig person, som vi alle elskede. Han elskede sin datter så højt. Han var så kærlig og skiftede hendes ble, siger Ruby Laryea, der er kommet for at vise sin respekt.

RQ efterlader en lille datter, som han fik med sin danske kæreste. Hun var ikke med til optoget, der sluttede med en afrikansk bøn og musik omkring stedet, hvor den 38-årige far blev stukket ihjel.

Foruden den 38-årige mand blev også fem andre mænd såret ved det voldsomme slagsmål. Fire af dem fik alvorlige knivlæsioner, mens den femte blev ramt i hovedet med en flaske.

Politiet har anholdt tre personer og leder ifølge BTs oplysninger efter yderligere en.

Samtidig kæmper efterforskerne for at undersøge de indsamlede beviser, da de anholdte skal løslades eller fremstilles i grundlovsforhør indenfor 24 timer.