Politiafspærring. Arkivfoto.
Politiafspærring. Arkivfoto. Foto: Nils Meilvang

Politiet opfordrer tit borgere til at være ekstra opmærksomme på, hvad der sker i nabolaget. Men da Midt- og Vestsjællands Politi onsdag rykkede ud i Greve fandt de noget lidt andet, end det de havde regnet med.

En opmærksom borgere havde nemlig ringet til politiet 21.40 onsdag aften og meddelt, at to flygtninge havde slået lejr i en carport i Bøgehegnet i Greve.

htrseh

Bornholm

Politiet rykkede straks til stedet. Men da patruljen kom frem, viste det sig, at det ikke var flygtninge, der huserede i carporten. Tværtimod var det bare ejendommens beboer, der var i færd med at afprøve en ny hængekøje, som han  havde opstillet udenfor.

Og der var ingen flygtninge at se i nærheden af stedet.

NORWAY REFUGEE CRISIS

Selv om politiet kørte forgæves til stedet, ærgrer det dog ikke Carsten Andersen, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi:

»Episoden viser, at folk er oppe på dupperne, og det skal de endelig blive med at være. Det har vi jo opfordret til, at de er i nabolagene. Vi vil hellere køre en gang for meget, end en gang for lidt til sådan en opgave,« siger han.

Øresundsbroen

Han har ingen melding om, hvordan patruljen reagerede, da de så beboeren med hængekøjen men han forestiller sig, at det nok har været sjovt.

»Jeg kan forestille mig, at patruljen fik et godt og grundigt grin«, lyder det fra Carsten Andersen.

Vi havde i første omgang skrevet i denne artikel, at det var en køjeseng og ikke en hængekøje, der var tale om, da det var, hvad politiet oplyste. Men efter at stedets beboer har henvendt sig til os, er vi blevet bekendt med, at det altså var en hængekøje.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.