Endnu et skuddrama omkring København har søndag fundet sted. En 20-årig mand blev kort før klokken 13.30 ramt i ryggen af skud på åben gade i Værløse.

Dermed forlænges weekendens skuddramaer helt til søndag. Dette er den tredje episode på tre dage.

Se mere video og foto hos Localeyes her

Vagthavende ved Nordsjællands Politi, Ole Hestbæk, fortæller, at man endnu ikke har et klart billede af, hvad der er foregået.

- En mand er skudt og ramt i ryggen, og en bil er kørt fra stedet. Det er reelt det, vi ved lige nu, siger han til bt.dk. 

Ifølge politiet er der tale om en 20-årig mand. Han er søndag eftermiddag uden for livsfare.

- Han er ifølge vores oplysninger stabil, men mere kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, siger presseansvarlig Freddy Bech Jensen fra Nordsjællands Politi.

Politiafspærringer i Hareskoven, Gl. Hareskovvej ved Værløse, hvor en 20-årig mand blev skudt i ryggen søndag eftermiddag d.13.januar 2013.


En ambulance med den 20-årige skudsårede mand fra Værløse ankom efter episoden til Rigshospitalets traumecenter. Ifølge bt.dks reporter på stedet var politiet mødt talstærkt op.

Flere politibiler holdt foran indgangen til traumecenteret, og en politibil og et par motorcykel-betjente hold vagt på den allé, der løber mellem Rigshospitalet (og nedkørslen til traumecentret) og Fælledparken. 

Politiet leder efter spor med hunde i Hareskoven ved Værløse, hvor en 20-årig mand blev skudt i ryggen søndag eftermiddag


Det er tredje gang i denne weekend, at et skuddrama udfolder sig i en forstad til København.

Brændene bil Lundtofte beskåret
. Og fredag aften løsnede en ukendt gerningsmand adskillige skud mod en gruppe unge mænd i Høje Gladsaxe. To blev såret og en,
Jonathan
, mistede efterfølgende livet af sine kvæstelser.

- Vi er selvfølgelig i fuld gang. Vi efterforsker bredt og kigger selvfølgelig også på, om det her kan have nogen sammenhæng med episoden i Kokkedal i går aftes og det, der skete i Gladsaxe i fredags. Og vi har en meget tæt dialog med vores kolleger ved Københavns Vestegns Politi, siger Ole Hestbæk.

Mistænkelig bil fundet

En mistænkelig bil er desuden fundet i Allerød. Det formodes, at der er tale om flugtbilen fra skyderiet i Værløse. Ligesom flugtbilerne fra weekendens to andre skud-episoder var også denne sat i brand.

Den udbrændte bil blev fundet nede af en skovvej i Allerød


Efter fredagens skuddrama i Høje Gladsaxe fandt man efterfølgende den stjålne bil, som gerningsmanden kørte i, udbrændt i Emdrup. Og lørdag aften fandt man to brændende biler i Lundtofte, der sættes i forbindelse med skyderiet i Kokkedal.

Bilen, der i dag er fundet i Allerød, er efterladt på en lille skovvej og både politi og brandvæsen er tilstede. Politiet med to vogne, der holder med blå blink på, og et slukningskøretøj fra Allerød Brandvæsen.

Politiet holder uvedkommende væk, mens brandvæsenet fortsat arbejder på stedet.

- Vi er rykket ud og har slukket en brændende bil i skoven. Vi er ikke færdige på stedet, men vi er ved at sikre, at den ikke blusser op igen, fortæller Morten Jessen, der er indsatsleder fra Allerød Brandvæsen til bt.dks reporter på stedet.

Han kan ikke uddybe, hvordan branden er opstået, hvilken type bil, der er tale om, eller hvor omfattende skaderne er.
 
Bt.dk følger sagen...
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.