En dommer sender tre mænd bag tremmer efter skudepisode. Politiet er tilbageholdende med oplysninger, men kender tilsyneladende til konflikt mellem de involverede parter.

De tre mænd, som blev anholdt i forbindelse med et skyderi ved Bazar Vest i Aarhus tirsdag, er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

De er sigtet for forsøg på manddrab, efter de tirsdag eftermiddag skød og sårede en 19-årig mand, der blev ramt i benet, lige som de sårede flere andre personer ved at slå dem med køller.

I alt blev 10 personer anholdt, men det er kun de tre mænd, der foreløbigt er sigtet i sagen, som politiet er meget forsigtige med at melde noget ud om.

Ifølge Jyllands-Posten er konflikten mellem de to grupper, som tørnede sammen, imidlertid kendt af politiet, der altså ikke vil løfte sløret for, hvilke teorier man arbejder efter.

Ahmet Øcalan, som er chef for Bazar Vest, vil heller ikke gisne om årsagen.

- Der bliver sagt så mange forskellige ting, og det er svært at finde hoved og hale i det, der bliver sagt, siger han til Jyllands-Posten.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning. De tre mænd kærede varetægtsfængslingen til landsretten.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.