Politiets særlige bandeenhed har anholdt tre angiveligt kriminelle bagmænd for at forsøge at smugle store mængder hash ind i Danmark. Politiet mener, at hashen var tiltænkt Christiania.

Selv om politiet forsøger at patruljere på Christiania i København, så Pusher Street ikke lever op til sit navn, så lader det til, at der stadig kommer hash ind på fristaden.

Blandt andet forsøger politiets særlige bandeenhed Task Force Øst at optrevle det, ordensmagten mener, er en større sag om indsmugling af mellem 222 og 322 kilo hash. Og onsdag anholdt de tre personer, som har forbindelse til Christiania og til rocker- og bandemiljøet. De betragtes ifølge politiet som organiserede kriminelle bagmænd.

- Task Force Øst har i samarbejde med Københavns Politi siden slutningen af maj 2012 efterforsket netværk, der mistænkes for indsmugling af hash fra Spanien til Danmark. Hashen skulle afsættes på Christiania, fortæller Lisbeth Jessen, der er efterforskningsleder i Task Force Øst.

De tre er sigtet for både forsøg på at smugle og for indsmugling af hashen, som er blevet transporteret i lastbiler fra syden. De anholdte, som er henholdsvis 36, 37 og 40 år, skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Glostrup torsdag morgen.

Ud over de tre er flere personer tidligere blevet fængslet i sagen for angiveligt at have kørt de ulovlige stoffer fra Spanien ind i Danmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.