Mandag morgen er en tre-årig prige fortsat i livsfare, efter hun søndag aften faldt ud af et vindue fra tredje sal på Vesterbro i København.

Det siger vagtchef hos Københavns Politi, Flemming Kim, til bt.dk. Han forklarer, at politiet fik opkaldet søndag kl.17.27 om, at den tre-årige pige var faldet ud af et vindue.

- Pigen legede med en af sine søskende, mens moderen var i et andet rum. Der går et eller andet galt, og pigen falder ud af vinduet og ned på vejen. Ud fra de oplysninger vi har fået på stedet, betegner vi det som et yderst tragisk uheld, siger Flemming Kim til bt.dk uden dog at ville komme nærmere ind på det præcise hændelsesforløb.

VED DU NOGET I SAGEN SÅ SKRIV TIL B.T. PÅ 1929@B.T.DK

Vagtchefen forklarer, at moderen opdagede det frygtelige uheld ved, at pigen var væk, da hun kom ind i rummet, hvor børnene legede. Moderen opdagede så til sin skræk, at et vindue stod åbent, og hun kunne se, at den tre-årige lå nede på vejen.

- Pigen er nu indlagt på Rigshospitalet, hvor hendes tilstand er yderst kritisk. Familien er omkring hende, og de er selvsagt meget berørt over ulykken, siger Flemming Kim fra Københavns Politi.

Den tragiske hændelse skete i Ballumgade på Vesterbro.

På adressen mødte B.T. en stærkt berørt mandlig beboer, der var en af de første på ulykkesstedet. Det var ham, der ringede til alarmcentralen.

Han ønskede dog ikke at udtale sig af hensyn til familien.