Den tre-årige dreng, som onsdag var udsat for en ulykke i naturbørnehaven Myretuen i byen Ullerslev, der ligger i Nyborg Kommune, er torsdag afgået ved døden som følge af ulykken.

Det skriver Fyns Politi på Twitter.

Ulykken fandt sted onsdag eftermiddag, og Fyns Politi modtog anmeldelsen om ulykken klokken 13:39.

Det er fortsat uklart, hvad der præcis skete i forbindelse, og Fyns politi oplyser derfor, at ulykken stadig efterforskes.

De pårørende til den 3-årige dreng er blevet underrettet.

Efter ulykken onsdag blev den 3-årige dreng indlagt på hospitalet, men desværre stod hans liv ikke til at redde.

Borgmester i Nyborg Kenneth Muhs (V) fortæller i en skriftlig kommentar til Ritzau, at han er dybt berørt af hændelsen og af dødsfaldet.

Han har kaldt de ansatte i naturbørnehaven sammen til et møde klokken 18.30, hvor der vil være kriseberedskab til stede. Desuden oplyser borgmesteren, at der er gået en meddelelse ud til forældrene, og der vil være mulighed for at de kan kontakte psykologer i aften.

»Min dybeste medfølelse og tanker går til familien og de efterladte. Mine tanker går også til børn, forældre og ansatte på institutionen,« udtaler borgmesteren og fortsætter:

»I morgen tidlig vil der blive taget hånd om de forældre og børn, der møder ind i institutionen, og der vil også her være psykologbistand til rådighed.«

Kenneth Muhs oplyser, at man fra kommunens side de kommende dage, vil gøre, hvad man kan for at alle omkring institutionen kommer bedst muligt igennem »den helt igennem ulykkelige situation«.

B.T. følger sagen.