En pige på blot halvandet år blev her til formiddag dræbt på tragisk vis udenfor sit hjem på Rydsåvej i Odense. Det forklarer vagtchef ved Fyns Politi Jesper Fält.

- Hun var smuttet ud gennem havelågen og over på fortovet bag naboens bil. Han har ikke set hende, da han kort efter bakker bilen tre-fire meter ud på vejen. Han ser hende først, da han har bakket hende over, og hun ligger foran bilen med meget kraftige skader, siger vagtchefen.

Forældre og bedsteforældre er hurtigt ude hos den lille pige og klokken 09.44 bliver der ringet 112. Hun fragtes herefter i ambulance til Odense Universitetshospital, hvor hun kort efter erklæres død. Ifølge politiets foreløbige undersøgelser på stedet, er der tale om ren og skær uheld.

- Vi har godt nok sendt en bilinspektør ud på stedet, men det er ren rutine, for lige at få klarlagt omstændighederne. Og da naboen hverken var påvirket af alkohol eller andet, og at hun blot uheldigvis sneg sig ud af havelågen, så ligner det bare en meget tragisk og uheldig situation.

Både forældre, bedsteforældre og den uheldige nabo får nu tilbudt psykologbistand, oplyser vagtchefen.