- Vi formoder, at patienten benyttede en dør, som bliver anvendt som flugtvej, og som vender direkte ud mod byggefeltet. Og det var så her han på tragisk vis faldt i det hul, som han politiet fandt ham liggende død i, siger cheflæge Carsten Thomsen.
- Vi formoder, at patienten benyttede en dør, som bliver anvendt som flugtvej, og som vender direkte ud mod byggefeltet. Og det var så her han på tragisk vis faldt i det hul, som han politiet fandt ham liggende død i, siger cheflæge Carsten Thomsen. Foto: Bo Amstrup
Ifølge cheflæge Claus Thomsen fra Aarhus Universitetshospital Skejby, var det efter alt at dømme en branddør, som en 67-årig hjertepatient benyttede, da han 2. juledag gik direkte i døden i et dybt hul på hospitalets byggeplads. 

- Vi formoder, at patienten benyttede en dør, som bliver anvendt som flugtvej, og som vender direkte ud mod byggefeltet. Og det var så her han på tragisk vis faldt i det hul, som han politiet fandt ham liggende død i, siger han.

Burde der ikke være afskærmet, sådan at patienterne ikke kan vade direkte ud på en byggeplads?

- Jo, og der var også afskærmet med et hegn. Men det var placeret sådan, at man komme til hullet uden at skulle klatre over hegnet, hvis man går et lille stykke. Men derfor er det da klart, at vi nu skal have set på, om sikkerheden har været som den skulle. Men nu afventer vi lige politiets efterforskning og arbejdstilsynets undersøgelser på stedet. 

Manden var under konstant overvågning, da alarmen gik på hans stue 2. juledag. Personalet skyndte sig til stuen, men manden var væk. En eftersøgning blev sat i værk, og politiet fandt senere manden liggende død i det 3-4 meter dybe hul ved hospitalets byggeplads. Politiet betragter hændelsen som en ulykke.  


 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.