Da bilerne kommer op til et lyskryds ved Mads Holms Vej/Gefionsvej, kommer de til at holde ved siden af hinanden.
Da bilerne kommer op til et lyskryds ved Mads Holms Vej/Gefionsvej, kommer de til at holde ved siden af hinanden. Foto: Google Maps

Nordsjællands Politi leder efter en ung dansk mand midt i tyverne, som fredag eftermiddag tildelte en 19-årig mand fire stik med en kniv i Helsingør.

- Vi fik anmeldelsen kort før klokken 15, og det er sket kort forinden. To unge mennesker kommer kørende i en Audi på Mads Holms Vej. Der kører en lys BMW bag dem, som åbenbart kører så tæt på de to i Audien, at de opfatter det som trafikchikane, fortæller Henning Svendsen, efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi.

Da bilerne kommer op til et lyskryds ved Mads Holms Vej/Gefionsvej, kommer de til at holde ved siden af hinanden.

- Her giver passagereren i Audien fingeren til føreren af BMW'en, da han føler sig generet. Det får føreren af BMW'en til at køre lidt frem og ind til siden, så man ikke kan komme forbi, og så suser han tilbage til Audien, hvor de i mellemtiden har rullet vinduet ned i passagersiden, og der opstår noget skænderi, siger efterforskningslederen og fortsætter

- Et vidne opfatter det som om, at han slår ind gennem den åbne siderude, Men han har en mindre kniv i hånden og tildeler passageren i Audien fire knivstik. To i armen og to i højre side af brystet.

De første meldinger lød på, at offerets lunge var klappet sammen, og han blev derfor overført til Rigshospitalets Traumecenter, men man fandt efterfølgende ud af, at det ikke var tilfældet. Han får syet sine stik og bliver udskrevet lørdag morgen.

- Vi ser med stor alvor på den her sag, siger Henning Svendsen og understreger, at hændelsen ikke er bande- elller rockerrelateret.

Gerningsmanden beskrives som dansk, lys i huden, midt i tyverne, cirka 185 cm høj, almindeligt bygget, iført en lys sweater og cowboybukser.

Oplysninger i sagen skal rettes til politiet på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.