Foto: Politiet

Tre tomme pizzabakker kan ende med at fælde de tre hjemmerøvere, der søndag aften brød ind og skød pokerstjernen Theo Jørgensen i benet.

Det var nemlig under dække som pizzabude, at hjemmerøverne fik adgang til pokerstjernens hjem. Og onsdag valgte Midt- og Vestsjællands Politi at offentliggøre billeder af pizzabakkerne i håbet om, at det vil føre dem på sporet af røverne. Ligesom politiet også håber, at tekniske spor fra pizzabakkerne kan lede dem på sporet af gerningsmændene.

- Det helt specielle omkring de anvendte og fundne pizzabakker er, at de aldrig har været brugt til pizzaer. Politiet ønsker kontakt med personer der har kendskab til salg eller overdragelse af 3 stk. ubrugte pizza bakker af den omhandlede model, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det ligeledes, at der er tale om tre pizzabakker med julemotiv, som den ene gerningsmand gemte sig bag, da gerningsmændene ringede på Theo Jørgensens hoveddør. Politiet ved, at bakkerne med sikkerhed tilhører en grossistforretning i København. Og politiet ønsker nu at finde ud af, hvilke pizzeriaer og andre kunder, der har købt pizzabakkerne.

Grossisten har oplyst til politiet, at de begyndte at sælge pizzabakkerne med det særlige julemotiv til deres erhvervsdrivende kunder fra den 30. oktober 2012.

Pizzabakkerne er hovedsageligt solgt til kunder i det storkøbenhavnske område, dele af Nordsjælland, Køge Bugt området samt området omkring Roskilde.

- Pizza bakkerne forhandles kun via denne ene grossist. De har en størrelse på 30 x 30 cm. På forsiden er der et julemotiv og teksten Glædelig Jul & Godt Nytår. På alle kanterne står der ’PIZZA BUENO’, skriver politiet i deres pressemeddelelse.

Hjemmerøveriet mod Theo Jørgensen fandt sted søndag aften klokken 22, hvor en mand med pizzabakker bankede på hans dør. Theo Jørgensen åbnede selv døren, hvorefter yderligere to mænd kom farende og trængte ind i huset. Derefter blev Theo Jørgensen truet med et skydevåben - angiveligt en mindre maskinpistol.

Alle tre mænd talte engelsk under røveriet, og især den ene havde nogle specielle ansigtstræk.

Manden, der bar pizzabakkerne, havde nemlig en meget arret hud, som hvis han tidligere havde haft store akne-problemer. Derudover havde han daggamle skægstubbe, mørke øjenbryn og var buttet af bygning. Han var omkring 20 år.

De to maskerede mænd beskrives som:

1: Mand af udenlandsk herkomst. Han var omkring 20 år, tynd af bygning og lavere end 180 cm Han var markeret i ansigtet og var maskeret fra hals til under øjne. Han havde formentlig sort hår.

2. Mand af udenlandsk herkomst. Han så ældre ud end de to andre. Han havde en muskuløs kropsbygning med tendens til fedme og formentlig sort hår. Han var maskeret fra hals til under øjne og medbragte en sort formentlig maskinpistol, der formentlig var af ældre dato.

Alle tre gerningsmænd bar tøj i neutrale farver.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.