Der har i de seneste måneder været flere banderelaterede opgør i Københavnsområdet, og politiet står stadig tilbage med en opgave, som det tilsyneladende har svært ved at løse.
Der har i de seneste måneder været flere banderelaterede opgør i Københavnsområdet, og politiet står stadig tilbage med en opgave, som det tilsyneladende har svært ved at løse. Foto: Martin Sylvest Andersen

To personer er fængslet og sigtet at stå bag et drabsforsøg i det københavnske nordvestkvarter fredag aften. Politiet har kæret løsladelsen af to andre mistænkte.

Københavns Politi sigtede oprindeligt fire personer efter et voldsomt angreb på to personer fredag aften i det københavnske nordvestkvarter. Men kun to af dem er varetægtsfængslet efter grundlovsforhøret lørdag.

- To af de sigtede er fængslet i 17 dage, og dommeren valgte at løslade de andre to anholdte. Dommeren har åbenbart ikke fundet, at beviserne var tilstrækkelige til en varetægtsfængsling, men den beslutning har anklagemyndigheden valgt at kære til landsretten, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Emil Jensen.

afspærring

De to forurettede kom kørende i deres bil ved Bispebjerg Kirke sent fredag, da en bil kørte op på siden af dem og tvang dem til at stoppe. De to blev hevet ud af bilen og udsat for knivstikkeri og slag. Herefter begav de to sårede mænd sig selv til Bispebjerg Hospital, hvor de blev behandlet og nu er uden for livsfare.

- Vi efterforsker fortsat ud fra en teori om, at det her er banderelateret, men selve sagen og fremstillingen af de anholdte er sket for lukkede døre, så vi kan ikke gå ind i yderligere detaljer om efterforskningen, siger Emil Jensen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.