Med anholdelserne af to unge mænd på 19 og 17 år mener Københavns Politi at have fanget gerningsmændene til knivdrabet på en 19-årig mand i aftes i Københavns Nordvestkvarter.

Den 19-årige døde i nat på Rigshospitalet efter i første omgang at være meldt uden for livsfare, efter at han var blevet stukket i maven, lysken, ansigtet og ryggen med en stor kniv.

Alligevel var han dog i stand til selv at ringe efter en ambulance kort før kl. 20 fredag aften. Kort efter blev han fundet blødende i et buskads ud for Voldparkens Skole i Brønshøj.

Her havde han kort inden siddet sammen med fire andre i skolegården - muligvis for at ryge hash. På et tidspunkt dukkede nogle andre unge op, og der udviklede sig tumult og slagsmål mellem grupperingerne, der alle havde nydansk baggrund.

Anholdt i deres hjem
De to anholdte forlod ifølge vidner gerningsstedet i en bil, og i løbet af natten blev de opsøgt på deres bopæle i nærheden og anholdt.

Gerningsvåbnet er ifølge den centrale efterskningsleder hos politiet i København endnu ikke fundet.

Begge de anholdte er danske statsborgere og fremstilles ved middagstid i grundlovsforhør i Dommervagten på Politigården med krav om varetægtsfængsling.

De sigtes begge for knivdrabet, og det kan ifølge politiet ikke udelukkes, at der vil ske flere anholdelser.