To personer er fundet døde på fortovet i Aarhus.

Det drejer sig ifølge Østjyllands Politi om en yngre mand og en ældre kvinde.

- Det er noget, som tyder på en familietragedie. Vi undersøger sagen nærmere og har ikke yderligere oplysninger, fortæller vagtchef Per Bennekow.

Politiet har afspærret et stykke af Skovvejen i Aarhus nær beboelsesejendommen Klintegården, efter de to blev fundet døde på fortovet neden for bygningen. Politiet blev alarmeret klokken 11.21 om, at to personer var sprunget ud fra altanen på Skovvejen. Både manden og kvinden er ifølge politiet begge erklæret døde.

At det er en familietragedie understøtter en nabo over for BT.

- Vidnet fortæller, at den ene af de omkomne er en mand, som sandsynligvis boede i lejligheden med sin mor, fortæller BT's reporter på stedet.

Naboen fortæller, at han ikke så selve episoden, men at han så de omkomne ligge på gaden fra sin lejlighed.

- Jeg har hilst på ham flere gange om ugen i  de mange år, som jeg har boet her. Jeg har tit set ham gå rundt med sin mor i rullestol. Han virker som en flink fyr, men også lidt speciel, fortæller han til BT.

Stopper i forfærdelse

BT's reporter på stedet fortæller, at politiets teknikere går rundt i blå dragter og med maske i lejligheden og ude på altanen på 5. sal, hvorfra de omkomne menes at være røget ud fra.

VED DU NOGET, SÅ TIP BT PÅ 1929@BT.DK

En ambulance har netop kørt det sidste lig væk, men der kan stadig ses blod på det sted, hvor personerne er landet. Rundt omkring afspærringen står op mod 20 mennesker, som er stoppet op i en blanding af forfærdelse og nysgerrighed, fortæller BT's reporter.

Foruden opbuddet af mennesker  holder der tre af teknikernes biler, en almindelig indsatslederbil samt en politibil og så er brandvæsnet ankommet med en vogn.