Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Opdatering 23.00: Sent lørdag aften oplyser Københavns Politi til BT, at to personer er blevet anholdt i forbindelse med politiaktionen på Grønjordskollegiet. Politiet har desuden fundet kemikalier, som de er ved at undersøge. Derudover vil politiet ikke kommentere sagen yderligere.

»Vi har anholdt to mænd. Mere kan jeg ikke sige. Vi holder kortene tæt til kroppen lige nu,« siger vagtchef Henrik Storm fra Københavns Politi.

Kan du fortælle, om det er beboere på kollegiet, der er anholdt?

»Jeg kan ikke sige andet, end, at det er to mænd, der er anholdt. Der er fundet nogle kemikalier, som vi er ved at undersøge,« siger Henrik Storm.

Politi, brandvæsen og bomberyddere var lørdag aften massivt til stede ved Grøndjordskollegiet i København, efter de fik en anmeldelse om »mistænkelige forhold«.

»Jeg kan kun fortælle at her 16.50 fik vi en anmeldelse om mistænkelige forhold, og det er det, vi er ved at undersøge derude,« siger vagthavende hos Københavns Politi, Michael Poulsen, til BT og fortsætter:

»Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det er, men vi har det, som vi kalder ekspertberedskabet derude også, som kigger på forholdene.«

Ifølge Ekstra Bladet skulle beboerne på kollegiet have kontaktet politiet, efter de har opdaget udefinerbare plamager flere steder i bygningen.

»Folk siger, at de har opdaget noget materiale, som lugter, og hvis du rører ved det, er det lige som knaldperler,« lyder det fra et af stedets beboere til Ekstra Bladet.

Grønjordskollegiet ligger på Vestamager i København.

 

 

Andre læser også