To mænd er kommet til skade i en alvorlig færdselsulykke i Frederikshavn natten til torsdag.

Det fortæller Mads Hessellund, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi, tidligt torsdag morgen.

Ulykken er sket på Hjørringvej i vestlig retning. Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 3.29.

Ulykken skete, da en mand i en personbil kørte ind i en bil, der holdt stille på Hjørringvej. Der stod to mænd foran den bil, der holdt stille.

Da manden i personbilen kørte ind i den bil, der holdt stille, blev bilen skubbet fremad og ramte de to mænd, der stod foran bilen, forklarer vagtchefen.

»Den ene af de to mænd bliver fastklemt under køretøjet og kommer alvorligt til skade. Den anden bliver ikke fastklemt, men kommer til skade,« siger Mads Hessellund.

De to mænd er henholdsvis 20 og 21 år, og de er begge bragt til Aalborg Universitetshospital. Føreren af personbilen er 55 år.

Politiet formoder, at den 55-årige har overset de to andre, men hvordan det er sket, ved politiet endnu ikke.

Det er desuden fortsat uklart, hvorfor bilen holdt stille, og hvorfor de to mænd befandt sig foran bilen på Hjørringvej, der er en landevej.

Politiet er kort efter klokken 5 stadig til stede på ulykkesstedet, men regner med at have færdiggjort arbejdet inden klokken 5.45.

En bilinspektør er også blevet tilkaldt.

En bilinspektørs opgave er at undersøge alvorlige trafikulykker. Bilinspektøren kan blandt andet vurdere, hvor hurtigt der er blevet kørt, eller om der er foretaget opbremsning eller lignende.

/ritzau/