Københavns Politi efterlyser de to gerningsmænd, der natten til torsdag menes at stå bag en voldtægt af en 22-årig mand fra København i Ørstedsparken i København.

Overgrebet skete før klokken 04.20, hvor den 22-årige mand kom ind i 7-Eleven på Nørre Voldgade, hvorfra han anmeldte voldtægten.

Manden fortalte til politiet, at han han havde mødt de to mænd i Ørstedsparken, der er kendt som mødested for homoseksuelle mænd. Han havde flirtet med den ene, hvorefter de aftalte at dyrke sex.

Den 22-årige gik ind i nogle af parkens buske sammen med den ene af de to mænd, men fik kolde fødder og fortrød. De to gerningsmænd ville dog ikke respektere mandens nej. I stedet blev de voldelige. Blandt andet tog de halsgreb på den 22-årige.

- De får væltet ham om kuld og får revet bukserne af ham, og så voldtager de ham, fortalte den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Dannie Rise, tidligt torsdag morgen til bt.dk

Den ene gerningsmand beskrives som værende omkring 25 år og mellem 165 og 170 cm høj. Han var høj og slank og var i ført en mørk trøje og bukser samt en sort vest. Han talte danske med accent.

Desuden havde han en særpræget tatovering. På hans højre underarm var der tatoveret 'Muhammed eller Mohammed'. Politiet mistænker, at det kan være gerningsmandens navn.

Den anden gerningsmand beskrives som værende omkring 190 cm høj og bredskuldret med mørkt hår. Han var iført mørkt tøj og talte engelsk.

Københavns Politi vil meget gerne tale med vidner, der kan bidrage med oplysninger i sagen
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.